EL FREAKY ASALTA LAS ONDAS RADIOFÓNICAS

en castellano
EL FREAKY ASALTA LAS ONDAS

El Freaky, el espacio para la crítica de cómics de David G. González y Toni Benages, da el salto a la radio. Después de una etapa inicial en la televisión y una más “casera” en forma de videoblog, el Freaky vuelve a la casa que lo vio nacer en 2005, Badalona Comunicació, en este caso en formato radiofónico.

A partir del 12 de enero de 2016, cada martes a las 12:30, Ràdio Ciutat de Badalona emite para todos los oyentes en lengua catalana Freakyonair!, un espacio de veinticinco minutos que con el habitual estilo distendido de González y Benages repasa el panorama editorial nacional, con críticas de cómics y entrevistas a profesionales del sector.

Los dos primeros programas, el 12 y el 19 de enero, estarán dedicados a repasar los mejores tebeos publicados en el año 2015. En el programa del 26 de enero, hablamos con Albert Monteys de “Orgullo y Satisfacción” y “Universe!”.

Próximamente, todos los programas se podrán oir a la carta a través del podcast de Ràdio Ciutat de Badalona (solo con Internet Explorer): https://enacast.com/radiob

¡Nos "vemos" en las ondas!

en català
EL FREAKY ASSALTA LES ONES RADIOFÒNIQUES

El Freaky, l'espai per a la crítica de còmics de David G. González i Toni Benages, fa el salt a la ràdio. Després d'una etapa inicial a la televisió i una més "casolana" en forma de videobloc, el Freaky torna a la casa que el va veure néixer el 2005, Badalona Comunicació, en aquest cas en format radiofònic.

A partir del 12 de gener de 2016, cada dimarts a les 12:30, Ràdio Ciutat de Badalona emet per a tots els oients en llengua catalana Freakyonair!, un espai de vint-i-cint minuts que amb l'habitual estil distès de González i Benages repassa el panorama editorial nacional, amb crítiques de còmics i entrevistes a professionals del sector.

Els dos primers programes, el 12 i el 19 de gener, estaran dedicats a repassar els millors còmics publicats l'any 2015. En el programa del 26 de gener, parlem amb Albert Monteys de "Orgullo y Satisfacción" i "Universe!".

Properament, tots els programes es podran escoltar a la carta a través del podcast de Ràdio Ciutat de Badalona (només amb Internet Explorer): https://enacast.com/radiob

Ens "veiem" a les ones!


Comentarios