1r SOPAR DE CÒMIC, AMB SERGIO COLOMINO

Nota de premsa de La Sargantana i @freakyonline:
En motiu de la 30a edició del Saló del Còmic, La Sargantana i @freakyonline enceten una nova branca de sopars dedicats al món del còmic. Una nova manera també de seguir difonent la cultura del còmic i la il·lustració mentre fem boca per a l'obertura del Museu del Còmic i la Il·lustració de Catalunya.

Coincidint amb el 125è aniversari de la creació del personatge d'Arthur Conan Doyle, Norma Editorial publica el proper 3 de maig, dia d'inauguració del 30è Saló del Còmic de Barcelona, “Sherlock Holmes y la conspiración de Barcelona”, un còmic escrit per Sergio Colomino i dibuixat per Jodi Palomé.

Aquesta novel·la gràfica situa la seva acció durant el període conegut com “el gran hiat”, un lapse de tres anys poc documentat durant el qual el detectiu es va dedicar a viatjar per Àsia i Europa treballant per al govern britànic. Colomino situa l'acció del còmic en aquest context, l'any 1893, portant Holmes a una Barcelona on l'esplendor modernista conviu amb el conflicte entre burgesos i anarquistes. Sergio Colomino, estudiós i col·leccionista de l'univers Sherlock Holmes, és l'autor del bloc The Comic Beeches, participa en l'associació Círculo Holmes i treballa com a corrector i traductor de còmics.

El sopar tindrà lloc el Dimecres 2 de maig a les 21 hores
(C/Sant Sebastià, 2, Badalona)
Preu: 20 euros
Cal reserva prèvia trucant al 93 464 22 16
lasargantana.org

Comentarios